HR WEB TJEDNA

Centrala hrvatskih medija

  • Autor: Stanislav Šredl
  • Zadnja izmjena 17.02.2009 16:57
  • Objavljeno 17.02.2009 u 16:14
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Novi projekt na hrvatskom webu prenosi vijesti s domaćih medija, no s jednom bitnom razlikom: stranicu aktivno uređuje živi urednik

Centrala.hr je odlično dizajniran, pregledni portal s nekoliko opcija za personalizaciju. Primjerice, svaki je tekst moguće spremiti u vlastitu listu ili poslati prijatelju, a velik značaj na stranici se pridaje i tzv. glasu naroda, anketama koje popunjavaju sami posjetitelji.

Svi linkovi na Centrali vode na neki drugi izvor, no ono što stvarno izdvaja stranicu među gomilom sličnih je činjenica da nije riječ o još jednom RSS agregatoru. Dakle, urednik stranice aktivno bira tekstove i oprema ih naslovom te kratkim opisom. Drugim riječima, vijesti na Centrali trebale bi biti znatno bolje organizirane, s onim najvažnijima (a ne samo najnovijima, pogotovo imajući u vidu da RSS često zna biti dosta spor) na vrhu.

Autori stranice u budućnosti namjeravaju dodati još opcija za personalizaciju te neke zanimljive novitete kao što su, primjerice, linkovi na internetsku televiziju.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!