svidio im se 'Ibra efekt'

Zvone Boban i Paolo Maldini ponavljaju provjereni recept: Nakon Ibrahimovića u klub stiže još jedan veteran koji će Milan vratiti u vrh

21.02.2020 u 11:53

Bionic
Reading

Milan nakon Zlatana Ibrahimovića razmišlja i o vraćanju Thiaga Silve čiji je menadžer potvrdio kako to uopće nije nemoguć scenarij

Milan se već neko vrijeme bori svim silama kako bi se vratio na vrh talijanskog nogometa. Doveden je velik broj mladih igrača i talenata koji su uglavnom imali prolazne uloge i nisu klubu donijeli ništa posebno, a onda se pojavio 38-godišnji Zlatan Ibrahimović i napokon probudio uspavanog diva.

Milan je trenutno na osmom mjestu prvenstvene ljestvice, ali do kraja sezone još stignu izboriti neko od europskih natjecanja za iduću sezonu. Trener Stefano Pioli nedavno je rekao kako je upravo Ibrahimović pokrenuo njegovu ekipu, a Zvonimir Boban i Paolo Maldini u tome vide isprobani recept za uspjeh.

Legendarni dvojac zadužen za kadrovska pitanja mogao bi momčad od ljeta pojačati još jednim bivšim igračem i veteranom koji bi mogao dodatno pospješiti 'Ibra efekt'. Riječ je o kapetanu PSG-a Thiagu Silvi, a da je povratak u Milan moguć pokazuju i riječi Brazilčevog menadžera.

'Milan i Thiago su uvijek imali odličan odnos i kada ne bismo produžili ugovor s PSG-om, sve bi bilo moguće', rekao je igračev agent i tako raspalio glasine o još jednom velikom povratku u Milan.

Silva je odbio novi ugovor s PSG-om, a aktualni mu vrijedi do ljeta 2020. godine kada bi se mogao potpuno besplatno vratiti u Milan iz kojeg je kao jedan od najboljih braniča na svijetu otišao 2012. godine u PSG za 42 milijuna eura. Ibrahimović i Thiago Silva su ostali u posebno lijepom sjećanju navijačima Milana jer su bili vođe ekipe kada je klub zadnji put osvojio Serie A prije devet godina.