MILANOVI ULTRASI

Zviždanjem smo Maldiniju vratili milo za drago

27.05.2009 u 09:22

Bionic
Reading

Oproštajna utakmica legende Milana Paola Maldinija završila je gorčinom. Naime, najzagriženiji navijači Milana izviždali su ga i tako pokazali što misle o njemu, no oni tvrde da su mu samo vratili milo za drago

Nakon završetka nedjeljne utakmice, Paolo Maldini otrčao je oproštajni krug na San Siru i vjerojatno nitko nije očekivao da će biti izviždan od vlastitih navijača. Kad se približio dijelu gdje su smješteni najzagriženiji navijači Milana (Curva Sud Ultras), Maldini je doživio zvižduke, a među ostalim je i istaknut transparent – 'samo je jedan kapetan Franco Baresi'.

Takav stav Milanovih Ultrasa nije naišao na odobravanje, a nakon dosta kritika Ultrasi su se preko svog legendarnog vođe Giancarla Capellija, poznatijeg kao Il Barone, odlučili objasniti zašto su zviždali Maldiniju.

'Curva ima potpuno čistu savjest u vezi ovog što smo napravili i uopće se ne odričemo tog što smo učinili. To nije bila uvreda za Maldinija kao igrača koji je veliki šampion i zahvaljujući njemu smo osvajali sve što se moglo osvojiti, Curva je izviždala Maldinija kao čovjeka. On (Maldini op. a) jako dobro zna što je govorio o nama proteklih godina. I nakon svega, zar on očekuje da ga slavimo? Prvi sukob s nama dogodio se nakon utakmice Milan – Rosenborg 1996, a kulminiralo je kasnije u Istanbulu kada nas je proglasio plaćenicima i lopovima i propalicama', kazao je Capelli u razgovoru za Milanews.it.