BEZ PANIKE, ALI…

Zvijezdi Spursa Parkeru ozljeda se pogoršala!

23.05.2013 u 10:37

Bionic
Reading

Tony Parker, francuski playmaker i najbolji igrač San Antonio Spursa, u polufinalu Zapada protiv Golden Statea ozlijedio je list lijeve noge zbog čega je morao na magnetsku rezonancu

Iako se ne očekuje Parkerovo izbivanje s košarkaških parketa, iz redova Spursa potvrdili su zakazni pregled 'kako bi se osigurali' da oporavak od ozljede koja je posebice ograničila njegovu učinkovitost u posljednje dvije utakmice polufinalne serije Zapadne konferencije protiv Golden Statea, ide prema očekivanjima.

U drugoj utakmici finalne serije Zapadne konferencije protiv Memphisa Parker je uz 15 koševa upisao i rekordnih 18 asistencija, a ukupno je od pojavljivanja ozljede na prosjeku od 18 koševa, 9.6 asistencija, 3 skoka i 1.6 ukradenih lopti za 37.2 minute na parketu.

Za trodnevnu stanku do treće utakmice koja se igra u subotu u Memphisu, Parker je rekao da mu 'dolazi u savršeno vrijeme'.

Iako u Spursima nema panike ako najbolji igrač neće biti 100% spreman ozljeda se može pogoršati i toga su svi svjesni.

Obzirom da 37-godišnjeg Tima Duncana muči bol u koljenu, a ni 35-godišnji Argentinac nije 100% zdrav jasno je kako Gregg Popovich mora itekako paziti na njihovu minutažu. Pogotovo ako računa kako će igrati još jedno veliko finale u kojem nemaju šanse ako će netko od 'velike trojke' biti ozlijeđen. A tu pogotovo mislimo na Parkera…