Novi problemi za Hrvata

Zvijezdi Bayerna prekipjelo; frustriran je Nikom Kovačem i prijeti odlaskom iz kluba ako se neke stvari pod hitno ne promijene

08.10.2019 u 10:15

Bionic
Reading

Thomas Muller želi veću minutažu kod Nike Kovača ili odlazi iz kluba

Thomas Muller je u Bayern stigao još 2000. godine sa samo 11 godina i u redovima bavarskog kluba proveo cijelu svoju karijeru i postao već sada legenda kluba. S najboljim njemačkim sastavom je osvojio 21 trofej i u 495 utakmica zabio 186 golova.

Muller je svakako jedan od najboljih napadača na svijetu, no izgleda da se baš i ne uklapa u koncepciju Nike Kovača. Njemački Bild piše kako Muller nije htio javno kritizirati nekadašnjeg hrvatskog izbornika, ali da je u razgovorima s liderima u ekipi podijelio svoje frustracije.

Razlog nezadovoljstva je, naravno, mala minutaža. Kovač je 30-godišnjeg njemačkog reprezentativca koristio samo 66 minuta u zadnjih pet utakmica. Sve je krenulo nizbrdo za Mullera kada je u klub na posudbu iz Barcelone stigao Philippe Coutinho s kojim je Kovač jako zadovoljan i planira reći upravi da otkupi njegov ugovor za 120 milijuna eura. To bi ujedno značilo i da se Mullerov status neće promijeniti.

'Ako se ništa ne promijeni u idućih nekoliko tjedana, Muller bi mogao otići već ove zime', ističu novinari Bilda koji dodaju kako je njemački reprezentativac razočaran i postupkom uprave kluba u kojem je cijeli život. Bayern mu, naime, još uvijek, nije ponudio novi ugovor, a aktualni mu ističe za godinu i pol. Sve je izglednije da će Bayern uskoro ostati bez svoje legende.