nova pljačka

Zvijezda Manchester Cityja ostala bez satova vrijednih 600.000 eura, ali on žali za kolekcijom dresova...

01.06.2020 u 11:31

Bionic
Reading

Riyad Mahrez (29) desno krilo Manchester Cityja i alžirske reprezentacije nova je žrtva drskih pljačkaša koji haraju po domovima nogometaša engleskih prvoligaša

Prije nekoliko tjedana žrtva provalnika bio je Tottenhamov Dele Alli, a sada je to Cityjev Riyad Mahrez (29).

Sreća u nesreći je da Mahrez u tom trenutku nije bio u svom domu, a alžirski je reprezentativac prijavio štetu veću od 600.000 eura!

Drski su pljačkaši znali što traže, 'počistili' su nakit i njegovu kolekciju skupocjenih satova - nestao mu je prestižni sat Richard Mille vrijedan oko 260.000 eura, a uz njega je među ostalim Mahrez ostao bez Rolex Daytone (oko 45.000 eura) i Rolex Day Date (oko 40.000 eura).

Ostao je Mahrez i bez oko 50.000 eura gotovine, a ukupna šteta je oko 600.000 eura!

S obzirom na to da su u istoj zgradi opljačkana još tri stana, vjeruje se kako se radilo o dobro planiranoj akciji.

No, engleski mediji navode kako se sam Mahrez požalio prijateljima, nije mu toliko žao nakita i satova, više ga boli to što su mu pljačkaši odnijeli kolekciju - nogometnih dresova!

Godinama je Mahrez marljivo skupljao dresove, imao ih je dvjestotinjak, a među njima je - barem tako tvrde engleski mediji - i tridesetak vrlo vrijednih kolekcionarskih komada! Slobodna procjena je kako sama kolekcija dresova vrijedi između 150 i 200 tisuća eura! Nestanak tih važnih uspomena Mahreza je više pogodila nego krađa satova. Što ćete, emotivac...