faraon s anfielda

Zvijezda Liverpoola nakon dugog je razmišljanja prihvatila bogatu ponudu

02.07.2018 u 16:42

Bionic
Reading

Mohamed Salah (26) dugo se 'lomio', imao je nekoliko strašnih ponuda najvećih svjetskih momčadi, u pitanju su bile stotine milijuna eura... Egipatski je reprezentativac pričekao da sa svojim sunarodnjacima završi nastup na SP-u u Rusiji, te je napokon otkrio gdje nastavlja karijeru

Drhtali su na Anfieldu puna dva mjeseca, Mohamed Salah (26) odugovlačio je s potpisom novog ugovora jer je 'vagao' ponude koje su stizale sa svih strana. Ne treba isticati kako su u redu za sjajnog egipatskog napadača stajali svi najveći europski klubovi. Da ne nabrajamo, doslovno SVI.

Svote koje su se spominjane bile su bezobrazno visoke, išlo se tako daleko da je i Neymarov rekordni transfer bio pred rušenjem. No, licitacija - koliko god bila tajna i izvan dosega javnosti - neslavno je propala.

Naime, Mohamed Salah odlučio je ostati u Liverpoolu te je potpisao novi, naravno puno bogatiji ugovor, do 2023. godine! Na Anfieldu su napokon svi odahnuli, uspjeli su zadržati najveću zvijezdu momčadi, igrača koji je samo u prošloj sezoni zabio 44 gola u 52 utakmice u svim natjecanjima! Čelnici Liverpoola nagradili su ga dvostruko bogatijim ugovorom te će Salah zarađivati oko 230.000 eura tjedno.

  • +31
Egipatski nogometaš Mohamed Salah Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nagrada je to za igrača koji je ovoj momčadi dao i više nego što se od njega očekivalo. Ujedno je ovo i vrlo jasna demonstracija i potvrde koliko on vjeruje u Liverpool, kao što i mi vjerujemo u njega', kazao je nakon potpisa presretni trener 'redsa' Jürgen Klopp te optimistično zaključio:

'Prošla sezona je bila zaista posebna, ali sada želimo više.'