David Čolina sasvim iskreno

Zvijezda Hajduka vjeruje u naslov prvaka: 'S ovakvom ekipom bi me jedino prvo mjesto zadovoljilo, protiv svih smo puno bolji osim protiv Dinama'

16.10.2020 u 21:19

Bionic
Reading

David Čolina vjeruje kako Hajduk još ove sezone može do naslova prvaka

Hajduk u nedjelju u 15 sati na Poljudu dočekuje Šibenik u osmom kolu Hrvatski Telekom Prve lige. 'Bijeli' su nakon sedam odigranih kola četvrti s 10 osvojenih bodova šest manje od prvoplasiranog Dinama i druge Gorice, a tri manje od trećeg Osijeka.

David Čolina se vrati iz U-21 reprezentacije s kojom se bori za plasman na Euro. U intervjuu za Dalmatinski portal se osvrnuo na situaciju u reprezentaciji.

'Utakmica sa San Marinom nije bila neko mjerilo već više utakmica za ući u ritam. Druga je bila puno važnija, a najvažnija je bila pobjeda. Sada smo u situaciji kada ovisimo sami o sebi i odlučivat će utakmica sa Škotskom. Euro je najveći izlog koji možeš imati. Treba se izboriti za nastup, a ja imam pravo igrati i u idućim kvalifikacijama', rekao je Čolina.

Mladi reprezentativac s Hajdukom želi osvojiti Kup i prvenstvo i to već ove sezone.

'Rekao bih da imamo jako dobru ekipu ove sezone. Napadački smo dosta jači, ali treba nam vremena da se uigramo. U svakoj utakmici, osim protiv Dinama, smo bili puno bolja ekipa. Očekujem da će dobrim igrama doći i rezultat. S ovakvom ekipom jedino što me zadovoljava je prvo mjesto. To treba izboriti i zaslužiti. Drugo mjesto ne bi bilo loše isto, a bilo bi lijepo osvojiti i Kup', priznao je Čolina.

Što je još rekao mladi hrvatski reprezentativac pogledajte OVDJE.

Pogledajte još jednom najbolje golove 7. kola HT Prve lige.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.