Muller nakon šoka

Zvijezda Bayerna izgubila živce nakon pitanja novinarke; odjednom je na nju podigao glas zbog jednog detalja na njenom licu

15.01.2021 u 11:19

Bionic
Reading

Nakon što su nogometaši njemačkog velikana Bayerna, aktualnog njemačkog i europskog prvaka, šokantno ispali u kupu od drugoligaša Holstein Kiela, legendarni Thomas Muller nije se mogao suzdržati kada je davao izjavu…

Tako je Bayern već u šesnaestini finala njemačkog Kupa iznenađujuće ispao od skromnog drugoligaša Holstein Kiela i to nakon penala.

Po tko zna koji puta pokazalo se kako kup natjecanje može biti pogubno za velikane, a toga je postao svjestan i trener Bayerna Hans-Dieter Flick, stručnjak koji je dobio priliku na klupi njemačkog velikana nakon što je otkaz dobio Niko Kovač.

'Eto, tako je, kako je, ali život mora ići dalje. Nastavit ćemo dalje naporno raditi te pokušati što prije ovo zaboraviti', iskren je bio trener Bayerna Flick.

No, znakove nervoze pokazao je 31-godišnji Thomas Muller, jedan od najiskusnijih Bayernovih igrača nakon što je stigao iz svlačionice:

'Poraženi smo od autsajdera. Jednostavno ne mogu vjerovati da, nakon što tjednima govorimo o situacijama kao kod prvog gola, opet uspijemo primiti gol. To je jako, jako razočaravajuće, ali nismo imali sreće', priznao je iskusni ofenzivni vezni koji kod Kovača nije bio u udarnom sastavu. No, kasnije se pokazao ključnim čovjeka na putu do titule prvaka Europe.

No, živci su iskusnom Mulleru malo popustili kada ga je novinarka pitala kakva je atmosfera bila u svlačionici nakon utakmice.

'A što vi mislite kakva je bila atmosfera? Što? Vama je to smiješno?', izgubio je živce Muller jer mu je očito zasmetao lagani smiješak na licu novinarke.

Još joj je dodao:

'Pa naravno da se smijete. A kako se možemo osjećati nakon ovog? Naravno da smo svi ljuti, to možete i pretpostaviti. Atmosfera nije dobra...', dodao je Muller.

Tako će Holstein Kiel, koji j ešokirao prvake Europe, u osmini finala ugostiti drugoligaša Darmstadt. A zvijezde Bayerna možda će zbog pristupa i loše igre biti i kažnjene…