NIŠTA OD DOLASKA

Zula: Neću preuzeti Zadar jer nisam dobio podršku uprave

22.12.2008 u 19:43

Bionic
Reading

Dražen Anzulović ipak neće preuzeti košarkaše Zadra. Iako je nakon odlaska Ace Petrovića upravo on bio istaknut kao glavni kandidat, nakon sastanka s čelnicima zadarskog kluba nije došlo do sporazuma

Nakon što su se čelnici Zadra odlučili zahvaliti Aleksandru Petroviću, ostalo je prazno mjesto na klupi. Bivši trener Cibone i danas belgijskog Charleroija, Dražen Anzulović par je dana figurirao kao prvi izbor za upražnjeno mjesto na klupi Zadra.

No, iako je postojala želja predsjednika Zadra Kristijana Magaša, ali i Zule za suradnju, ispalo je da svi članovi uprave ne stoje iza želje da Zadar preuzme Anzulović. U razgovoru za portal Zadarsport.com, Zula je kazao da ne želi preuzeti momčad ako kompletna uprava ne stoji iza njega.

'Postojala je moja želja, ali i želja predsjednika Magaša da preuzmem Zadar. No, nisam naišao na kompletnu podršku kluba i u takvoj situaciji jednostavno nisam htio preuzeti momčad', kazao je Anzulović i potvrdio da je to njegova konačna odluka, što u konačnici znači da će Zadar na nekoj drugoj adresi morati naći zamjenu za Acu Petrovića.