'modri' neporaženi

[FOTO/VIDEO] Zoran Mamić nakon visoke pobjede nad Wolfsbergerom otkrio na što je posebno ponosan i što Dinamu slijedi u Europi

26.11.2020 u 22:10

Bionic
Reading

Zoran Mamić je istaknuo kako je ponosan zbog uspjeha u Europi ove sezone

Dinamo je u četvrtom kolu Europske lige pobijedio Wolfsberger s 3:0 na gostovanju u Klagenfurtu i tako se približio novom proljeću u Europi. Nakon četiri odigrana kola Dinamo je prvi u skupini K s osam bodova, drugi je Feyenoord s pet, a slijede Wolfsberger s četiri boda i CSKA Moskva s tri.

  • +15
Wolfsberger - NK Dinamo, UEFA Europska liga; 26.11.2020. Izvor: EPA / Autor: EXPA/DOMINIK ANGERER

Nakon utakmice se oglasio i trener Dinama Zoran Mamić koji je istaknuo kako su u Dinamu ponosni na rezultate koje postižu u Europi ove sezone.

'Čestitam svojoj ekipi na pobjedi, dobroj igri i tri gola. Ponosni smo što smo jedina ekipa u Europi koja nije primila gol u četiri utakmice. Jako sam sretan', rekao je Mamić pa dodao:

'Cijela ekipa je odigrala stvarno vrhunski, od Petkovića u vrhu napada, pa do svih ostalih. Još ništa nije gotovo. Pred nama su još dvije utakmice i moramo uzeti još koji bod da bi prošli dalje. Mi idemo na pobjedu u svakoj utakmici, a sada se idemo odmoriti i pripremiti za dalje', poručio je Mamić.

U nastavku pogledajte sva tri gola Dinama.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.