ŽDRIJEB LIGE PRVAKA

Zna se s kim bi Modrić i Real najviše voljeli igrati u polufinalu!

21.04.2017 u 06:40

Bionic
Reading

Ovog petka s početkom u 12 sati u Nyonu će biti održan ždrijeb polufinala Lige prvaka, a Real Madrid definitivno će htjeti izbjeći Juventus i ne bi se bunio kad bi ponovo zaigrao protiv gradskog rivala Atletica...

Real Madrid maršira prema uspjehu s kojim se ne može pohvaliti nitko otkad je osmišljena Liga prvaka. Nitko nikad nije obranio titulu pobjednika ovog natjecanja, a Zidaneova momčad nalazi se na dva korak do tog postignuća.

Modrić i suigrači sa zanimanjem će pratiti ždrijeb polufinala ovog petka i neće im biti svejedno koga će izvući. Nakon muke s Bayernom svakako bi voljeli protivnika koji će im više odgovarati, a to nikako ne bi bio Juventus koji djeluje impresivno ove sezone.

Real je prije dvije godine imao priliku igrati s Juventusom u polufinalu Lige prvaka i tada je bio veliki favorit no svejedno je ispao. Allegrijeva momčad djeluje u posljednje vrijeme barem duplo jača nego tada i madridski klub želi ju izbjeći prije finala.

Iako se radi o mladoj momčadi s malo iskustva na najvišem klupskom nivou, u Madridu ne priželjkuju ni obračun s Monacom koji svima trpa pregršt golova ove sezone i ima oružja s kojima može iznenaditi Realovu obranu.

S druge strane, novi gradski obračun s Atleticom bio bi Realu po mjeri. Simeoneova momčad je čvrsta i neugodna, ali u posljednja tri izdanja Lige prvaka upravo je 'kraljevski klub' bio taj koji ju je pobjeđivao, dvaput u finalu i jednom u četvrtfinalu.

Valja reći i da crveno-bijeli ove sezone ne djeluju tako moćno kao u prethodnima, a Bayer Leverkusen i Leicester City koje su prošli nisu ni blizu europske klupske nogometne kreme koja čeka u polufinalu. Real svakako favorizira okršaj s Atleticom, no to ne mora značiti da će ga i svladati, jer viđali smo prošlih godina i puno veća iznenađenja u Ligi prvaka...