UMORNI I SRETNI!

Zlatni vaterpolisti vratili se u domovinu

28.09.2009 u 18:47

Bionic
Reading

Mladi vaterpolisti, koji su se tijekom proteklog vikenda okitili europskim zlatom, vratili su se u Hrvatsku uz dostojan doček i salve oduševljenja

Rodbina, prijatelji i predstavnici Hrvatskog vaterpolskog saveza na čelu s predsjednikom Pericom Bukićem i glavnim tajnikom Renatom Živkovićem dočekali su u Sportskom parku Mladost na Savi mladu vaterpolsku reprezentaciju, igrače do 20 godina, koja je u grčkoj Chaniji osvojila naslov europskog prvaka.

U momčadi koja je stigla u Zagreb nije bilo dubrovačkog dijela reprezentacije, Nižića, Krapića i Šutala, dok su svi ostali iako umorni bili sretni zbog velikog uspjeha kojim su nastavili niz uspjeha hrvatskih reprezentacija ove godine, seniori su na Svjetskom prvenstvu u Rimu osvojili broncu, a mlađi juniori na SP u Šibeniku zlato.

Finalna utakmica EP-a u Chaniji bila je posljednja utakmica ove generacije u juniorskoj konkurenciji, te su svi sada na raspolaganju izborniku Ratku Rudiću, a neki su evidentni kandidati za nastup već na Europskom prvenstvu 2010. u Zagrebu.