Puca internet

Zlatko Horvat sasvim iskreno prokomentirao probleme s kojima se suočava reprezentacija u Egiptu, a komentirao je i izjavu da je tamo 'divlji zapad'

  • S.K.
  • Zadnja izmjena 14.01.2021 21:19
  • Objavljeno 14.01.2021 u 11:57
Bionic
Reading

Najveći problem hrvatske rukometne reprezentacije je udaljenost od dvorane do koje im treba skoro sat vremena, a u bazi im čak i puca internetska veza

Hrvatska rukometna reprezentacija će u petak u 18 sati u egipatskom Borg El Arabu protiv Japana odigrati utakmicu 1. kola skupine C Svjetskog rukometnog prvenstva. Naši rukometaši su smješteni u Aleksandriji koja je skoro sat vremena udaljena od dvorane za trening i utakmice što predstavlja logistički problem.

VIDEO: Hrvatski rukometni savez (HRS)

Osim toga, naši rukometaši u svojoj bazi imaju i problema s internetom što se najbolje vidjelo na današnjoj konferenciji za mediji na kojoj je bilo tehničkih problema. Zlatko Horvat kaže kako mu pucanje internetske veze ne predstavlja problem iako se nije jednostavno javiti obitelji kada god to naši reprezentativci požele.

'Ja sam malo stariji i u reprezentaciji sam bio u doba dok još nije bilo interneta pa sam navikao na to. Mlađima je to malo teže. Ima interneta, nije da ga nema. Može se obaviti neki poziv doma. To je veći problem za vas novinare', rekao je Horvat pa se osvrnuo i na izjavu Norvežanina Sandera Sagosena da organizacija Svjetskog prvenstva u Egiptu izgleda kao 'divlji zapad':

VIDEO: Hrvatski rukometni savez (HRS)

'Kad nas je za sada sve dobro. Ima nekih malih problema, ali to su sitnice. Mi smo u resortu u kojem možeš prošetati i kretati se. Najveći je problem što imamo skoro sat vremena do dvorane, ali naviknut ćemo se', zaključio je Horvat.

VIDEO: Hrvatski rukometni savez (HRS)