ZAGREB U PROBLEMIMA

Zlatko Horvat odbio novi trogodišnji ugovor

21.04.2009 u 21:10

Bionic
Reading

Nakon što je glavni čovjek Zagreba Zoran Gobac objavio da će igračima morati rezati ugovore, došlo je do prvih trzavica. Naime, Zlatko Horvat odbio je potpisati novi ugovor koji mu je ponudio klub

Najavom da će čelništvo Zagreba sa svim igračima sjesti za stol i dogovoriti nove ugovore, prvi čovjek kluba Zoran Gobac najavio je teška vremena. I to ne samo za klub, već i za igrače. A ako se po jutru dan poznaje, pred čelnicima Zagreba stoji velika prepreka.

Naime, Zlatku Horvatu je ponuđen novi trogodišnji ugovor, kažu izdašniji, no krilni igrač hrvatskog prvaka nije odlučio potpisati produljenje vjernosti iako je navodno prije sve usmeno dogovorio sa čelnicima Zagreba.

'Horvat nije potpisao. Dogovor je potvrdio stisak ruke. Međutim, vratio se i rekao da nije zadovoljan visinom primanja. Dakle, iznos trogodišnjeg ugovora nije prihvatio, a mi sigurno nećemo povisiti ponudu. Nastavit ćemo pregovore', prenosi Jutarnji list riječi direktora Zagreba Bartola Kaleba.

Što se tiče najveće zvijezde kluba Ivana Balića, i on je pozvan na razgovor, no zasad se ne zna kad će obje strane sjesti za zajednički stol.