TEŠKO NA MAKSIMIRU

Zlatko Dalić otkrio što se događalo u svlačionici na poluvremenu utakmice

22.03.2019 u 08:37

Bionic
Reading

Hrvatska je na otvaranju kvalifikacija za Euro teškom mukom slomila Azerbajdžan (2:1), a izbornik Zlatko Dalić opisao je situaciju na poluvremenu utakmice

Gosti su poveli na Maksimiru, no u završnici prvog dijela pogodio je Barišić te tako 'kupio' mir na odmoru. U drugom dijelu u strijelce se upisao i Kramarić te je Hrvatska stigla do bodova. Odmah poslije utamice svoju analizu susreta dao je hrvatski izbornik o čemu više možete čitati OVDJE.

Nešto kasnije Dalić je pred novinarima otkrio kako u prvih 11 za utakmicu s Mađarskom ulaze Lovren, Rebić i Brozović, ali i kakva je situacija bila na poluvremenu utakmice s Azerbajdžanom.

'Pričali smo na poluvremenu da smo bili gusti u sredini i pokušavali smo to promijeniti, ali bilo je mirno. Nema kod nas povišenih tonova', rekao je Dalić.

  • +19
Hrvatska - Azerbajdžan, kvalifikacije za Euro 2020. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Još nešto o Mađarima, našim sljedećim suparnicima u nedjelju u 18 sati.

'Vukojević je bio u Slovačkoj na utakmici pa ćemo dobiti izvještaj. U prvu postavu se vraćaju Lovren, Rebić i Brozović. Mi smo favoriti u svakoj utakmici i tako se trebamo postaviti. Mađari će morati tražiti bodove jer su izgubili prvu utakmicu.'

  • +10
Hrvatski navijači protiv Azerbajdžana Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX