baš je faca!

Zlatan Ibrahimović ovom je misterioznom objavom izazvao pravu euforiju; je li otkrio gdje nastavlja karijeru?

06.10.2022 u 10:24

Bionic
Reading

Legendarni se napadač Zlatan Ibrahimović (41) oporavlja se nakon operacije koljena te bi za Milan trebao zaigrati početkom sljedeće godine. Ugovor s 'rossonerima' završava mu na kraju sezone, a sada je objavom na društvenim mrežama zagolicao maštu navijača. Svi se pitaju je li to Zlatan otkrio gdje će igrati sljedeće sezone

U ponedjeljak 3. rujna Zlatan Ibrahimović je proslavio 41. rođendan. Legendarni napadač ove sezone još nije odigrao niti jednu utakmicu jer se oporavlja nakon operacije koljena. Plan je da se potpuno oporavi te bi se na teren trebao vratiti početkom sljedeće godine.

Sigurno je da će Ibra u nastavku sezone biti veliko pojačanje za momčad Milana koja ima velikih problema s ozljedama igrača. A u međuvremenu se Ibra pohvalio novom jurilicom koji je sam sebi darovao za rođendan.

No, veliku je euforiju izazvala i njegova misteriozna objava na društvenim mrežama. Naime, Ibrahimović s Milanom ima ugovor do kraja sezone i svi se pitaju hoće li i gdje nastaviti karijeru. A odgovor se možda krije u ovoj objavi.

Ibra je objavio zajedničku fotografiju sa Silvijem Berlusconijem. Njih se dvojica jako dobro znaju, Berlusconi je bio vlasnik Milana u godinama dok je Ibrahimović igrao svoj 'prvi mandat' za 'rossonere'. U međuvremenu je Berlusconi prodao vlasnički udio u Milanu, a danas je jedan od suvlasnika Monze koja ove sezone igra Serie A.

Navijače je u euforiju bacio potpis po fotografijom.

'Povijest se ne može izbrisati... a budućnost tek treba biti ispisana', napisao je Ibrahimović, te označio Berlusconija.

Navijači su odmah protumačili kako je Berlusconi 'slomio' Ibrahimovića te ga nagovorio da sljedeću sezonu odigra u dresu Monze... Koliko je istine u tome? Vidjet ćemo, ima vremena...