ima se, može se

Zlatan Ibrahimović odlučio se počastiti luksuznom jahtom dugačkom 40 metara, a o čijoj cijeni ne treba trošiti ni riječi

17.04.2021 u 11:15

Bionic
Reading

Švedski nogometni reprezentativac i napadač Milana, 39-godišnji Zlatan Ibrahimović, itekako zna uživati u životu

Zlatan Ibrahimović definitivno je prva zvijezda milanskih 'crveno-crnih', jer bez obzira na godine, Piolijeva momčad s njime i bez njega, nije isto. Osjetilo se to posebno u utakmicama kada ovaj sjajni švedski nogometaš, koji se u reprezentaciju vratio nakon pet godina, nije na terenu.

Ibrahimović je u 17 prvenstvenih utakmica zabijao čak 16 puta, što ga svrstava među najbolje strijelce Serie A.

A da ga u Milanu itekako cijene, potvrđuje što su mu ponudili novi jednogodišnji ugovor, vrijedan čak sedam milijuna eura.

Prema tome, posve je jasno da će Ibrahimović i sljedeću sezonu provesti na San Siru.

No, kako ovaj nogometaš čijim venama teče i hrvatska krv, po majčinoj strani, voli uživati u životu, onda nikoga nije iznenadilo što se prije par dana pojavio u Livornu, gdje je razgledavao skupocjenu jahtu poznatog proizvođača, dužine 40 metara, a koja navodno košta 20-tak milijuna eura. Ibrahimović je očito iskoristio pauzu, jer zbog crvenog kartona ne konkurira za nedjeljnu utakmicu protiv Genoe, pa je otišao u kupovinu.

Iako već godinama, kao i svi nogometaši, uživaju na iznajmljenim jahtama, Ibrahimović sada očito želi imati samo svoju.

Talijanski su novinari otkrili da je ovo već drugi posjet Livornu, gdje se jahta nalazi, što je jasan signal da mu je Rebeca zapela za oko. Naime, tako se zove brod koji je izgrađen 2020. godine. Dug je četrdeset metara, s tri palube, pet kabina, bazenom i prostorom za roštilj s jacuzzijem. Može primiti do jedanaest ljudi, a dosad se mogla uzeti u najam po cijeni od 190 i 225 tisuća eura tjedno. Odsad bi trebala biti samo Ibrahimoviću na raspolaganju.