TATIN SAVJET

Zizou: Enzo me podsjeća na mene, ali prvo - škola

23.09.2010 u 13:52

Bionic
Reading

Bivši francuski reprezentativac i jedan od najboljih svjetskih nogometaša, koji je igrao i za Juventus i madridski Real, savjetovao je svog sina Enza koji je krenuo tatinim putem

Enzo Zidane, sin velikog nogometaša Zinedinea Zidanea, sljedećih dana trebao bi donijeti odluku za koju će reprezentaciju igrati, francusku ili španjolsku. Za pomoć je molio i svog oca, koji je s Francuskom bio svjetski prvak 1998, europski prvak 2000. godine te viceprvak svijeta 2006. godine. Naime, Enzova majka je Španjolka, a i žive u Madridu.

U razgovoru za TV postaju France 24 Zizou nije želio govoriti o Enzovim planovima, ali se dotaknuo mnogo važnije stvari - školovanja.

'Ne bih govorio o njegovim nogometnim planovima i mogućnostima. On je još dijete, koje zasad  voli nogomet. Igra ga s puno ljubavi, a to je jako važno za uspjeh. Meni je osobno najvažnije da se školuje i da završi školu, a što će biti poslije, neka sam odluči. Ipak, kada ga vidim na treningu i utakmicama, kao da vidim sebe dok sam bio tih godina', rekao je Zidane.