tragedija mlade zvijezde

Životna drama jednog od najboljih NBA igrača; nakon majke od koronavirusa umrlo mu je još šest članova obitelji: Teško mi je...

08.12.2020 u 15:36

Bionic
Reading

Karl Anthony Towns, nekadašnji prvi izbor NBA drafta i najbolji igrač NBA momčadi Minnesota Timberwolves, proživljava pravi pakao u 2020. godini zbog posljedica zaraze koronavirusom. Njegova obiteljska tragedija je zaista nevjerojatna...

U razgovoru za američki ESPN 25-godišnji Karl Anthony Towns, bivši suigrač hrvatskog košarkaša Darija Šarića, ispričao je svoju tužnu obiteljsku priču.

Od prije je poznato kako je Towns početkom pandemije objavio na društvenim mrežama kako su mu roditelji zaraženi koronavirusom, a nešto kasnije objavio je kako je majka – nakon pogoršanja stanja preminula. A imala je svega 58 godina. Otac se uspio oporaviti, ali opaki virus zahvatio je i ostale članove obitelji.

'Sinoć sam izgubio i ujaka. Jako mi je teško, izgubio sam ljude bez kojih ne bih bio gdje sam sada. Sve je krenulo s majčinom smrti, vidio sam puno mrtvačkih sanduka u zadnjih 7, 8 mjeseci. Znate, i dalje tražim odgovore i pokušavam pronaći način da svi ostanu zdravi', otkrio je Towns što je mnoge, koji nisu baš vjerovali u ovaj virus, šokiralo.