nije skrivao bijes

Zinedine Zidane poludio na konferenciji za medije i obrušio se na novinare, a posebno ga je zasmetalo jedno pitanje

17.04.2021 u 17:31

Bionic
Reading

Zinedine Zidane je najavio susret s Getafeom, a tom se prilikom i obračunao s novinarima koji ga kritiziraju

Real Madrid u nedjelju od 21 sat gostuje kod Getafea u 33. kolu španjolske La Lige. Trener Reala Zinedine Zidane je uoči tog susreta održao konferenciju za medije u kojoj se osvrnuo na brojne teme, a odlučio se i obračunati s kritičarima.

Zidane je odlučio iskoristiti priliku da kaže kako uopće nije loš trener i taktičar kao što ga nekada kritiziraju, a ustvrdio je kako nije niti najbolji na svijetu bez obzira na sjajne rezultate i trofeje s Realom posljednjih godina.

'Jesam li imao sreće? Da, jesam, imao sam sreće da dobijem posao u ovako velikom klubu. Ne mislim da sam užasan trener, a nisam ni najbolji. To je sigurno', rekao je Zidane pa nastavio:

'Nitko ne može uvijek povući najbolje poteze, ali bitno je imati strast. Volio bih da se s medijima više može pričati o nogometu, ali vas zanimaju neke druge stvari. To je šteta jer znam da i vi volite nogomet', poručio je Zidane.

Slavni Francuz nije tu stao, već je obračun s novinarima nastavio i nakon pitanja jednog od njih o njegovoj budućnosti u Realu.

'Ne gledam dalje od sutrašnje utakmice. Samo smo na to fokusirani. Trener može imti ugovor na tri ili pet godina pa odletjeti sutra, a može imati i ugovor koji sutra završava pa ostati u klubu i nakon toga', rekao je Zidane pa oštro poručio:

'Nemate vi pojma. Govorili ste da me se klub mora riješiti, a ja sam još tu. Ne znam što će biti za tri mjeseca ili za godinu dana. Tu sam i sutra imam važnu utakmicu', zaključio je trener kraljevskog kluba.