POSEBAN JE, ALI...

Žestok napad na Neymara: On ne poštuje kodeks na terenu, a zbog onoga što radi, udario bih ga nogom

06.07.2021 u 10:18

Bionic
Reading

Neymar je jedan od najboljih nogometaša svijeta, ali nisu svi ljubitelji lika i djela najveće brazilske zvijezde koja svoju reprezentaciju vodi prema osvajanju Copa Americe

Brazil je u polufinalu svladao Peru 1:0, a najzaslužniji za prolaz Selecaa bio je Neymar te je napravio najveći dio posla prilikom pogotka koji je zabio Lucas Paqueta u 35. minuti. Neymar je opet svojim driblinzima izluđivao suparnike, ali nisu svi oduševljeni njegovim atraktivnim potezima jer ponekad dolaze u pogrešno vrijeme.

Naime uoči samog polufinala Oscar Ruggeri, argentinski stručnjak koji je kao igrač osvojio Svjetsko prvenstvo 1986., osvrnuo se na Neymara jer je upravo protiv Perua u skupini pri rezultatu 4:0 izvodio majstorije na travnjaku, ali time na neki način i ponižavao suparnike.

  • +9
Brazil - Peru, polufinale Copa Americe 2021. Izvor: EPA / Autor: ANTONIO LACERDA

'Ne slijedi nikakve kodekse na terenu. Izvodio je trikove protiv Perua kod 4:0, udario bih ga nogom. Kad vidite da je suparnik uništen, a igra mrtva, to ne možete raditi. Istina je da je drugačiji od drugih, ali nije poput Messija', jasan je bio Ruggeri.