NAJVAŽNIJA TEMA

Žestoka rasprava u Italiji: Boban i Vialli na suprotnim stranama!

29.02.2016 u 09:39

Bionic
Reading

Za razliku od Zvonimira Bobana koji smatra da je s karijerom Francesca Tottija gotovo, Gianluca Vialli vjeruje da će se vratiti u sastav do kraja sezone i zabiti ključan pogodak za Romu...

Legendarni 39-godišnji kapetan Rome kod novog trenera Luciana Spallettija ispao je iz svih kombinacija, a posljednjih tjedana čak je za kaznu i sjedio na tribinama.

U posljednjem kolu protiv Empolija sjedio je na klupi, ali nije dobio ni minute. Navijači Rome podržavaju svoju legendu, ali su također svjesni da su rezultati pod novim trenerom odličnim i bez Tottija. Treba li Francesco još igrati ili ne rasprava je kojom se bavi cijela Italija, a u nju se uključio i Zvonimir Boban.

'Totti mora shvatitti da ne može više igrati ozbiljan nogomet. Zaslužuje sve najbolje i simpatije talijanskih navijača, ali ne možemo skrivati realnost. Ako više ne ide, treba stati,' izjavio je bivši veznjak Milana i hrvatske reprezentacije.

No, legendarni Gianluca Vialli usprotivio se Bobanu i stao na stranu Tottija.

'Nisam oduševljen onim to rade Tottiju. Ako želi igrati do kraja sezone, to je u redu. Spalletti bi trebao biti zadovoljan što se Francesco i dalje osjeća kao da ima 32 godine,' kaže bivši trener i igrač Chelseaja i dodaje:

'Znate što mislim? Totti će ponovo igrati i na kraju sezone zabit će ključan gol koji će Romu odvesti u Ligu prvaka. Samo će tako biti spreman reći zbogom.'