KAKO? LAKO!

Želite gledati utakmicu Maribor - Dinamo? Evo gdje i kako!

28.08.2012 u 07:06

Bionic
Reading

Ovog tjedna, kad je u pitanju Liga prvaka, na Tribini.hr i portalu match.tportal.hr streamat će se ukupno nekoliko utakmica, među njima i ona nama najatraktivnija, između Maribora i Dinama

Tribina.hr moderan je community na kojem nogometni stručnjaci i oni koji bi to željeli postati analiziraju i komentiraju utakmice, transfere, sudačke previde, epske nogometne poteze, (ne)dvojbene pogotke... To je platforma koja prati moderne nogometne uzuse, pa se od starta ove sezone na njoj mogu gledati i prijenosi većine utakmica domaće MAXtv Prve lige te Lige prvaka i Europske lige. No nemojmo se zavaravati, da bi itko mogao gledati prijenos, mora to i zaslužiti. Kako?

Stvar je krajnje jednostavna: mora biti aktivan na tzv. tribinama, dakle temama koje postavljaju samo administratori i najbolji i najaktivniji korisnici te analizama pridonijeti razvoju samog communityja. Analizama spomenutih tema, prijedlozima novih tema i općenito aktivnošću, svaki korisnik ima mogućnost zaraditi virtualne novčiće (VINGDE), kojima pak kupuje prijenose. Istina, novčići se mogu kupiti i SMS-om i na još nekoliko načina, no velika većina ljubitelja nogometa neće propustiti zaraditi kometirajući ono što ionako voli!

Stream na match.tportal.hr

Utakmicu Maribora i Dinama, koja će u izravnom prijenosu biti na Arenisport 1, baš kao i niz drugih susreta Lige prvaka, Europske lige i MAXtv Prve lige, ljubitelji nogometa moći će pogledati i na portalu match.tportal.hr. Cijena utakmice na portalu match.tportal.hr iznosi 30 kn.

Tako se gradi i reputacija: što je ona viša, cijena prijenosa je niža, a mogućnosti na Tribini.hr su veće.

Ovog trenutka na Tribini.hr se nalazi nemali broj ljudi koji su svojim nogometnim znanjem itekako pridonijeli razvoju communityja; neki poput Ivice Blažička su poznati, neki drugi poznati se skrivaju iza nickova, a tu je i priličan broj nepoznatih korisnika čije stručno nogometno znanje nadilazi prosjek.

Ovog tjedna, kad je u pitanju Liga prvaka, na Tribini.hr streamat će se ukupno sedam utakmica, među njima i ona nama najatraktivnija, između Maribora i Dinama.

Svi ljubitelji nogometa moći će pogledati utakmicu Maribor - Dinamo i na portalu match.tportal.hr. Cijena utakmice na portalu match.tportal.hr iznosi 30 kn.