IZ METALURGA PORUČUJU:

'Želimo Lazarova, Balić nam nije u planu'

07.04.2010 u 11:41

Bionic
Reading

Prema riječima predsjednika skopskog Metalurga, vrlo lako bi se moglo dogoditi da od naredne sezone u njihovim redovima nastupa Kiro Lazarov koji je njihova velika želja, no dolazak Balića je ipak tek obična priča

Nakon što je gazda Zagreba Zoran Gobac nedavno izjavio da Balić i Lazarov ne mogu igrati zajedno te da postoji mogućnost njihovog odlaska iz redova hrvatskog prvaka, neki mediji su se raspisali da bi taj dvojac mogao karijeru nastaviti u skopskom Metalurgu, momčadi koju vodi hrvatski izbornik Lino Červar.

Ipak, kako stvari stoje, Balić će vjerojatno ostati u Zagrebu, no Lazarov bi se lako mogao vratiti u domovinu na kraju sezone, što nam je potvrdio i predsjednik Metalurga Risto Čokrev koji je ljubazno odgovarao za tportal.hr.

'I u makedonskim medijima su se pojavile priče kako dovodimo Lazarova i Balića, ali to su nagađanja. Mi jesmo zainteresirani za Lazarova, što nije čudno. On je Makedonac i voljeli bismo ga vratiti. Prošle godine smo razgovarali s njim, no od posla nije bilo ništa. Mogu samo reći da Lazarov ima ugovor sa Zagrebom i što će biti, ne znam. Mi ćemo razgovarati s klubom i Lazarovim, no što će biti od posla, ovisi o više faktora', kazao nam je u telefonskom razgovoru predsjednik Čokrev.

A što je s Balićem, je li on opcija?

'Tko ne bi želio imati Balića, no to je praktički nemoguće. Mediji svašta pišu, pa pišu i da dovodimo Karabatića i Omeyera. Naša želja je Lazarov, a sve drugo su nagađanja', završio je prvi predsjednik skopskog Metalurga.