PONOVNO U DINAMU

Zdravko Mamić vraća Eduarda u Maksimir?

09.06.2009 u 12:38

Bionic
Reading

Vijest koja je procurila u javnost ima miris velike senzacije. Naime, na održanom sastanku Izvršnog odbora Dinama raspravljalo se o mogućnosti da se iz Arsenala posudi Eduardo da Silva, čija bi jednogodišnja posudba koštala 1,7 milijuna eura

U želji da Dinamo u narednoj sezoni napravi iskorak u Europi, u Maksimiru su se odlučili na zanimljive poteze. Prema pisanju Jutarnjeg lista koji se poziva na dobro obaviještene izvore bliske Zdravku Mamiću, 'modri' bi na jednogodišnju posudbu uzeli Eduarda da Silvu.

Cijela ta priča koštala bi 1,7 milijuna eura, koliko Dudu zarađuje u Londonu. Povratak u Dinamo za Eduarda ne bi bio ludost. Ovdje bi mogao uhvatiti formu kakvu je imao prije teške ozljede, dok je, s druge strane, svlačionica 'topnika' prepuna napadača koji bi mogli hrvatskog reprezentativca izbaciti iz udarne postave Arsenala.

Jedini upitnik u ovoj cijeloj priči jest činjenica da se Eduardo i Zdravko Mamić nisu rastali prijateljski, no ako bude postojala volja s obje strane, ovaj transfer bi mogao biti moguć.