dybali je dosta

Zbog trenerove opsesije Mandžom skupocjena zvijezda odlazi iz Juventusa?

12.09.2018 u 19:49

Bionic
Reading

Gazda Palerma Maurizio Zamparini uvjeren je kako će Paulo Dybala napustiti Juventus ove zime, jer trener Massimiliano Allegri preferira Mandžukića, a mladog talenta drži na klupi...

Podsjetimo, 24-godišnji Argentinac svoju karijeru lansirao je u Palermu gdje je postao miljenik gazde kluba, a u Juventus je prodan prije tri godine uz odštetu od 32 milijuna eura.

  • +6
Paulo Dybala Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cijena Paula Dybale u međuvremenu se približila brojci od 100 milijuna, no u Juventusu u zadnjih godinu dana redovito gubi bitku od Marija Mandžukića i sjedi na klupi, a ništa se za njega nije poboljšalo dolaskom Cristiana Ronalda koji sada s Hrvatom čini napadački tandem aktualnog prvaka Italije, uz Bernardeschija kao trećeg čovjeka u ofenzivi.

Naravno, u Palermu koji je ispao u drugu ligu zbog takvog razvoja situacije se ne raduju.

'Plačem svaki put kad ga vidim na klupi. Dao sam mu savjet još prije dvije godine neka ide u Španjolsku ako ovdje neće igrati. Juventus će prije ili kasnije na njemu pokušati zaraditi novac,' izjavio je Maurizio Zamparini pa dodao:

'Sve je to zbog Allegrija. Neka dođe biti trener u Palermu, lako je biti fenomenalan u Juventusu. Vjerujem da će Dybala u siječnju otići u Španjolsku ili Italiju. Šteta je ne gledati kako igra fenomen poput njega.'