koliko će izostati?

Zbog ozljede Zorana Kvržića nije zabrinut samo Igor Bišćan, već i Robert Prosinečki

23.08.2019 u 18:05

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke u četvrtak su u belgijskom Gentu igrali prvu utakmicu play-offa za Europsku ligu i izgubili su od domaćina 2:1

Iako je Rijeka u prvom poluvremenu bila dobro postavljena te mudro čuvala svoju mrežu, ali i imala vodstvo nakon gola Halilovića, u drugom dijelu stigli su problemi.

Belgijska je momčad postala puno konkretnija, što se osjetilo i na rezultatu jer domaćini su zabili dva gola i stigli do rezultatske prednosti pred uzvrat na Rujevici sljedećeg tjedna.

No, osim što se Rijeka na Kvarner vratila s rezultatskim minusom, trener Bišćan ostao je i bez Zorana Kvržića, kapetana momčadi na ovoj utakmici, ali i reprezentativca Bosne i Hercegovine, kojeg je Robert Prosinečki pozvao na okupljanje za kvalifikacijske oglede u rujnu.

Kvržić je u jednom duelu sredinom drugog poluvremena ostao ležati na travnjaku, držeći se za tzv. zadnju ložu te je na nosilima iznesen s terena.

Iako se čekaju službeni liječnički nalazi, jasno je da se ruptura mišića, ma koliko god ona bila velika, mora zaliječiti u potpunosti, pa su već i BiH-mediji zaključili kako Kvržića neće na terenima biti barem desetak dana, odnosno morat će preskočiti i utakmice 'ljiljana'.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo
Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo
Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo