ANCELOTTI SE NADA

'Zbog Mourinha će Talijani navijati protiv Intera'

23.02.2010 u 14:49

Bionic
Reading

Trener Chelseaja Carlo Ancelotti rekao je da će cijela Italija navijati za njegov klub u dvoboju osmine finala Lige prvaka u kojem će igrati protiv Intera. Razlog je ponašanje Interova trenera Josea Mourinha, zbog kojeg ga je u ponedjeljak (opet) kaznio talijanski nogometni savez

Portugalac Mourinho, koji trenutno vodi milanski Inter, zbog svojeg je bahatog ponašanja u sukobu sa svima koji okružuju talijanski nogomet - od navijača, sudaca, čelnika saveza, do kolega trenera.

'Mourinho je uspio napraviti čudnu atmosferu oko sebe i svog kluba, ali ja na tome ne bih temeljio svoje rezultate. Njegovo ponašanje ne izaziva simpatije i vjerujem da će u našem dvoboju Talijani biti protiv Intera', rekao je Carlo Ancelotti, Talijan koji sjedi na klupi Chelseaja.

Portugalac je također vodio Chelsea, od 2004. do 2007. godine, s kojim je osvojio dva naslova prvaka, dva Liga kupa i jedan FA Cup. S odlaskom Mourinha, Chelsea se vratio u sivilo, ne osvojivši nijedan trofej.

'Istina je da Chelsea nije osvojio nijedan trofej, iako je Avram Grant bio blizu uspjeha u Ligi prvaka', rekao je Ancelotti.