KAKAV PEHIST

Zbog kvara faxa ostaje u HSV-u do ljeta

02.02.2011 u 09:52

Bionic
Reading

Po uzoru na Fernanda Torresa, koji je prešao 'pet do 12' iz Liverpoola u Chelsea, isto je trebao napraviti i Kamerunac Maxim Choupo-Moting

Napadač njemačkog HSV-a i suigrač našeg Mladena Petrića, Kamerunac Maxim Choupo-Moting trebao je u ponedjeljak promijeniti klub te prijeći u Köln. Kamerunac, kojeg smatraju nasljednikom Samuela Eto'oa, nabavio je sve potrebne papire za prelazak u Köln, a ugovor su u ponedjeljak navečer potpisali i njegov menadžer i otac.

I sve se činilo vrlo jednostavnim, jer samo je trebalo poslati dokumente u njemački nogometni savez. I to su i napravili u 17.46 sati. Na njihovu žalost, fax je njihov ugovor 'propustio' tek u 18.03, da bi službenici saveza došli do dokumenta tek u 18.14. Kada su vidjeli u koliko je sati stigao, ugovor nije dobio njihovu suglasnost jer je poslan nakon 18 sati, to jest nakon kraja prijelaznog roka.

'Sudbina nas je ostavila u HSV-u. U Kölnu su šokirani ishodom transfera, ali mislim da od žalbe ne bi bilo koristi', sa žaljenjem je konstatirao tata kamerunskog napadača. Vjerojatno će se sada bolje pripremiti za ljetni prelazni rok i poslati fax na vrijeme.