kaos u realu

Zbog Kovačića došlo do velikog sukoba Zidanea i zvijezde Reala?

23.12.2017 u 18:34

Bionic
Reading

Madridski Real doživio je ove subote težak poraz (0:3) na svom stadionu od najvećeg rivala Barcelone te za Kataloncima zaostaje već 14 bodova. I iako ima utakmicu manje, mnogi su uvjerenja da je obrana naslova već propala, a nakon ovog poraza na površinu su počele plivati i druge neugodnosti

Nikad nije jednostavno, kada se izgubi od najvećeg rivala. A upravo to se dogodilo Realu, koji je na Santiago Bernabeuu poražen od Barcelone 3:0.

  • +13
Primera, 17. kolo: Real M. - Barcelona Izvor: Reuters / Autor: JUAN MEDINA

Iako je Zidneide Zidane pokušao naći utješne riječi i ohrabriti, ponajprije samog sebe, a potom i igrače, dojam je da će nakon ovog poraza biti još puno 'vatre.

Naime, španjolski mediji iznose prljavi veš i traže negativnosti kojima bi dotkuli Real Madrid.

I tako je u prvi plan sada iskočio Isco. On je dosad bio jedan od ključnih Reala, a Zidane je umjesto njega priliku našem Mateu Kovačiću. Hrvatu je to bio prvi ligaški nastup nakon dugo vremena (op.a. od rujna je odigrao tek osam minuta protiv Athleic Bilabaa) i odmah je napravio veliku grešku, jer kriv je za prvi gol, nakon kojeg je sve krenulo loše po Real.

Nacho je u 66. minuti ušao umjesto Benzeme kada je Carvajal isključen, a potom je u igru trebao ući i Isco. Međutim, toliko je bio bijesan, prestao se zagrijavati te je otišao na klupu.

Odbio je, dakle, zagrijavati se, samim time i ući u igru, a onda su priliku dobili Bale i Asensio. Ipak, ništa se nije popravilo u igri Reala. Isco je bio razočaran, bijesan, a sigurno da Zidane neće baš biti oduševljen ponašanjem veznjakal, pa bi ova priča mogla dobiti nastavak.