dežurna 'braniteljica'

Zbog Cristiana Ronalda opet padaju teške riječi: Bolesni, sitničavi, bezdušni, glupi...

30.09.2022 u 06:31

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo našao se na udaru portugalske javnosti, a u njegovu obranu stala je starija sestra Katia Aveiro koja se po običaju preko društvene mreže žestoko obračunala sa kritičarima

Portugalac je ušao u 38. godinu života, više nije ubojit kao nekad, na početku sezone u Manchester Unitedu grije klupu, a navijače sve više živcira njegovo šetanje po terenu kao i nemoć koju pokazuje.

Ni u dresu reprezentacije Portugala nije ništa bolje. Španjolska je prije par dana slavila 1:0 i tako otišla na Final Four Lige nacija, a Portugalci su se nakon poraza okomili na svoju najveću zvijezdu koja se polako gasi, ali nikako da to shvati.

Poznati portugalski list 'A Bola' izašao je s naslovnicom 'Manje Ronalda, više Portugala', a na društvenim mrežama i sami navijači polako okreću leđa Ronaldu i smatraju da je vrijeme da mjesto u početnom sastavu dobije netko drugi. Naravno, to se nije svidjelo sestri, ona je dežurni branitelj Ronalda, pa ni ovoga puta nije propustila obračun sa svima koji su se usudili udariti po braci.

'Portugalci pljuju u tanjur iz kojeg jedu, uvijek je bilo tako. Naši navijači su bolesni, sitničavi, bezdušni, glupi i zauvijek nezahvalni. Cristiano Ronaldo je najbolji igrač na svijetu', napisala je Katia Aveiro.

  • +16
Portugal - Španjolska, Liga nacija, 27.9.2022. Izvor: EPA / Autor: JOSE COELHO