TRI SATA PRED UEFOM

Zbog Ademija i 'slučaja doping' Mamić zavapio: Vjerujem u čudo!

13.05.2016 u 14:54

Bionic
Reading

Nakon puno neprospavanih noći nogometaš Dinama Arijan Ademi, koji je bio pozitivan na doping testu nakon utakmice Dinama i Arsenala zbog čega ga je UEFA suspendirala na četiri godine, s velikim nestrpljenjem čeka novu odluku nakon uložene žalbe prikupljanih dokaza

Kako su potvrdili iz Dinama Arijan Ademi i njegov tim punih su tri sata u Nyonu, pred UEFA-nom komisijom, pokušavali dokazati kako makedonski reprezentativac nije kriv zato što je bio pozitivan stanozolol.

Kako se doznaje cijela strategija Ademija i njegova tima jest kako se stanozolol našao u preparatima koje inače uzima ili skraćeno da su spomenuti preparati bili – kontaminirani.

U Dinamu se nadaju kako će UEFA akceptirati izložene dokaze te kako će 24-godišnjem Ademiju smanjiti kaznu. U to je uvjeren i trener Zoran Mamić koji je nekoliko riječi, uoči posljednjeg kola MAXtv Prve lige, kazao o saslušanju u Nyonu.

'Liječnici i glavni direktor (Tomislav Svetina, op.a.) su rekli da je dugo trajalo i bilo iscrpljujuće, a mi se nadamo da će komisija donijeti odluku na našu stranu. Vjerujem u čudo, ali naravno da je teško predvidjeti jer svi znamo kako takve velike organizacije funkcioniraju i znaju stajati iza svojih odluka; čak i kada su krive', kazao je Mamić.

Ako iz Nyona stigne dobra vijest nema sumnje kako će se i Ademi pridružiti suigračima kako bi zajedno proslavili 11. uzastopni naslov prvaka i dvostruku krunu.

Ako pak odgovor UEFA-e bude negativan tj. ako Ademiju potvrde kaznu tada mu preostaje još Sportski sud (CAS).