MAKSIMIRSKI PROBLEMI

Zatvoren sjever jer Zagreb nije platio struju

26.03.2010 u 13:54

Bionic
Reading

Da jedan problem nikad ne dolazi sam, potvrdio je i izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić koji je novinarima otkrio još jedan problem u vezi maksimirskog stadiona. Naime, sjeverna tribina je zatvorena, jer grad ne može ili ne želi platiti struju, ali će zbog toga svi gledatelji imati besplatan ulaz na utakmicu protiv Intera

Oko maksimirskog rugla napisane su plahte tekstova, no sada se pojavio još jedan, a vezan je uz (ne)plaćanje računa za struju zbog čega se neće moći otvoriti sjeverna tribina za utakmicu protiv Intera.

'Sjeverna je tribina ostala bez struje. Brojilo je gradsko pa mi ne možemo platiti struju, a Grad nema mogućnosti niti želi platiti. S obzirom na to da se rolete dižu na struju, mi ne možemo otvoriti sjever za ovu utakmicu', kazao je Mamić koji je objasnio da taj problem sa strujom traje već neko vrijeme.

'Problem traje već godinama i uvijek molimo, jer ljudi koji su za to plaćeni ne rade svoj posao. To nema veze s Bandićem. Prije pet minuta su nam javili da nemaju novca za platiti račun i ne znamo što napraviti. S obzirom na to da je Dinamo korisnik stadiona, mi normalno plaćamo struju, ali cijela sjeverna tribina je na gradu i mi ne možemo platiti tuđu struju', jadao se Mamić koji je i objavio da će svi koji će to htjeti na utakmicu protiv Intera moći ući besplatno.