NIJE FER, ALI...

[ANKETA] Zaslužuje li ova 'zvijer' priliku prije našeg Miočića? O svemu odlučuje samo jedna stvar

22.11.2018 u 17:47

Bionic
Reading

Paul Heyman, WWE menadžer Brocka Lesnara, koji je i sam dio pro-hrvačke promocije kao jedan od likova, tvrdi da ne postoje pravne prepreke da njegov klijent ukrsti rukavice s UFC prvakom u teškoj kategoriji Danielom Cormierom

S obzirom da je Lesnar nedavno potpisao novi ugovor s WWE-jom, te je ponovno postao univerzalni prvak radi bolesti Romana Reignsa, postavilo se logično pitanje u javnosti – smije li se onda boriti u slavnom Octagonu?

Naime, Lesnar se pojavio na UFC-u 226, a nakon meča Miočić vs. Cormier je odradio svoju koreografiju koja je otkrila da se ipak vraća u elitnu MMA promociju.

Meč protiv DC-ja je bio planiran za veljaču s obzirom da slavni kečer mora odslužiti USADA-inu kaznu zbog dopinga koja se vuče još s UFC-a 200 2016. godine. No, u međuvremenu se dogodila bolest Reignsa i gorostas se morao vratiti u WWE. Heyman sada ipak tvrdi – borba i dalje stoji, ako je ponuđeni novac u redu, piše Fight Site.

  • +5
Američki borac Brock Lesnar Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch Inc / Alamy / Profimedia

'Dok god Daniel Cormier ima muda ući u Octagon i staviti svoju titulu na kocku protiv Brocka Lesnara, a ponuđeni novac je ono što tražimo, ne vidim ništa što bi spriječilo Brocka da prihvati taj meč', jasan je Heyman u izjavi za TMZ Sports koju je dao u srijedu. Dakle, samo jedna stvar odlučuje - novac.

No, iako očito nema pravnih prepreka, UFC i dalje, do ovog trenutka, nije potvrdio taj 'matchup' jer očito kalkuliraju s opcijom da Lesnar u konačnici pobijedi DC-ja i postane prvak! Što onda?

U međuvremenu naš Stipe Miočić sve ovo promatra i čeka svoju priliku. Od UFC-a želi revanš protiv Cormiera koji mu objektivno pripada!