ŽELI 55, A NE 50 POSTO

Zar Ronaldovoj bahatosti nema kraja?

18.06.2009 u 18:14

Bionic
Reading

Ako je vjerovati napisima nekih medija, onda je Ronaldov ugovor s Realom još uvijek pod upitnikom. Zašto? Zato što nezasitnom Ronaldu nije dosta 50 posto od prodaje njegova imena, već želi 55 posto, a samo zato da ne bude u rangu ostalih igrača

Iako je vrhunski nogometaš, Cristano Ronaldo kod mnogih izaziva zgražanje. Čak su i njegovi suigrači znali naglasiti da je riječ o bahatom dečku, čiji je karakter vrlo 'zaje...'. Potvrda takvih razmišljanja stigla je i danas, kada je na površinu isplivala njegova želja za bogatstvom. Naime, nije mu dovoljno 13 milijuna eura godišnje, koliko mu je Real obećao, nije mu dovoljno ni 50 posto od prihoda koji bi mu pripali prodajom njegova imena, već želi pet posto više.

Sigurno mu tih pet posto u životu ništa ne znači, međutim vjerojatno mu se u glavi vrti jedina opcija da mora biti poseban. Zašto bi on bio u istom košu kao, recimo, Brazilac Kaká?

Bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi se ponašao da mu Real sada okrene leđa i odustane od posla. U Manchesteru mu sigurno više ne bi tolerirali prepotentnost, a pitanje je bi li se itko pojavio s ponudom koja bi zadovoljila Manchester United.