NA RADOST NAVIJAČA

Zanoški: Ostajem a iduće sezone želim još više

04.04.2012 u 11:25

Bionic
Reading

Napadač i ljubimac zagrebačke publike Tom Zanoški produžio je ugovor s KHL Medveščak Zagreb te će i u sezoni 2012/2013. nositi plavi dres s brojem 10 i svojim dobrim igrama ponovo oduševljavati navijače u Domu sportova, Areni Zagreb i na klizalištu Šalata

'Dečko s Jordanovca', kako Zanoškog nazivaju navijači zagrebačkom KHL Medveščak priključio se u netom završenoj sezoni 2011./2012. u kojoj je odigrao 58 utakmica, upisao 19 golova i 20 asistencija.

Od tih 19 pogodaka sedam je upisao u situacijama kada su Medvjedi imali igrača manje na ledu i time srušio rekord EBEL-a u shorthanded golovima koji je od 2006/2007. držao Greg Day.

'Niti u jednom trenutku nisam razmišljao o drugom klubu jer sam već prošle godine, kada sam potpisivao za Medveščak, razmišljao kako bih želio ovdje ostati na duže vrijeme, a ne samo jednu sezonu. Drago mi je što mogu igrati u gradu u kojemu sam rođen, u klubu u kojemu sam naučio klizati, ali i pred tako strastvenim i sjajnim navijačima. Hvala ljudima u klubu, ali i treneru što su prepoznali moje kvalitete. Dat ću sve od sebe da u sljedećoj sezoni budem još bolji, da opravdam njihovo povjerenje, ali i da sa Medveščakom napravim korak više u odnosu na ovu sezonu', izjavio je Zanoški prilikom potpisivanja novog ugovora.