NIJE UOPĆE NEMOGUĆE

Zakotrljala se nevjerojatna priča; Mario Mandžukić i Luka Modrić mogli bi završiti u istom klubu

15.11.2019 u 08:19

Bionic
Reading

U moru glasina oko sudbine marija Mandžukića pojavila se još jedna prema kojoj hrvatski napadač karijeru nastavlja u SAD-u

Mario Mandžukić i Luka Modrić u istom klubu? Ne zvuči realno, ali nije ni ne moguće! Već smo pisali o interesu Inter Miamija za hrvatskog kapetana koji na kraju sezone najvjerojatnije napušta madridski Real, a isti klub iz MLS-a, kojem je jedan od vlasnika David Beckham, pokazao je zanimanje za Super Marija.

Naš Mandžo proživljava teške trenutke u Juventusu u kojem je četiri sezone bio nezamjenjiv kotačić u pobjedničkom stroju, da bi dolaskom novog trenera Maurizija Sarrija u petoj godini ugovora jednostavno prebrisan. Ne samo da hrvatski golgeter nije stavljen na popis igrača za Ligu prvaka nego još nije dobio ni minute u bilo kojem natjecanju.

  • +12
Hrvatski nogometaš Mario Mandžukić Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO

Jasno je da u zimskom prijelaznom roku Mandžukić napušta 'Staru damu', ali nije poznata buduća destinacija. Njegovo ime dovodilo se u vezu s Manchester Unitedom, Tottenhamom, West Hamom, Atletico Madridom, Milanom... no službene ponude još nema.

Sada je odjednom u prvi plan iskočio MLS, navodno bi nekoliko klubova iz američke nogometne lige željelo borbenog Hrvata u svojim redovima, a najveći interes ide upravo iz Inter Miamija.