I NA PRVI DAN EURA

Zaista bezobrazno prema onima koji žele na utakmicu; to je posao za policiju!

12.01.2018 u 10:43

Bionic
Reading

Spaladium Arena odavno je rasprodana za današnju utakmicu prvog kola Eura između Hrvatske i Srbije (20.30), ali ulaznice se još uvijek mogu kupiti na 'crnom tržištu'

Šverceri bi mogli dobro zaraditi na susretu Hrvatske i Srbije ukoliko ih ne ulovi policija koja posljednjih dana pokušava stati na kraj drskim preprodavačima koji ulaznice prodaju po par puta većoj cijeni. Policija je već neke 'sredila', ali očigledno ne sve koji žele do lake zarade.

Tako se čak i na sam dan utakmice na oglasnicima mogu naći 'ponude' za očajne rukometne fanove koji su zakasnili i nisu na vrijeme kupili svoju kartu, a željeli bi biti dio spektakla u splitskoj Areni.

No oni moraju biti dubokog džepa, jer šverceri nemaju milosti pa se cijena jedne ulaznice za dvoboj sa Srbijom kreće od 850 do čak 1500 kuna. Nevjerojatan bezobrazluk!

  • +5
Prijateljska utakmica: Hrvatska - Crna Gora Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Inače, već su u prodaji na 'crno' i ulaznice za utakmice Hrvatske protiv Islanda (14. siječnja) i Švedske (16. siječnja) po nešto pristojnijim iznosima do 500 kuna po komadu.

  • +8
Organizatori prekrili splitsku Spaladium Arenu kako bi sakrili nedovršeni vanjski izgled dvorane Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL
  • +7
Trening hrvatske rukometne reprezentacije u Splitu Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL