JEDAN OD PROLAZNIKA

Zagrebov Sean May nakon kupa ide u Italiju

14.02.2012 u 14:59

Bionic
Reading

Četiri mjeseca nakon dolaska u redove košarkaškog prvaka Hrvatske Sean May si je već pronašao novi angažman

Sean May je doveden kao vatrogasno rješenje, nakon što se vidjelo da je ljetna akvizicija Pape Diassa potpuni promašaj. Vrlo je solidno rasterećivao Marija Kasuna, povremeno i odigrao sjajne role, ali ostao mu je problem prevelike težine koja mu uzrokuje kontinuirane probleme sa zglobovima i stopalima.

Kako se društvo iz Trnskog nije pokazalo kao najredovitije platiše (iako su nedavno gradskom injekcijom pokrili većinu dugovanja), tako je May ubrzo potražio novog poslodavca i pronašao ga u Italiji.

Tako će karijeru nastaviti u talijanskom Montegranaru, gdje će mu društvo u reketu raditi Sandro Nicević te bivši igrač Zadra, Bugarin Dejan Ivanov. U prosjeku je May u regionalnoj ligi zabijao 13 koševa i pet i pol skokova, a najbolju utakmicu odigrao je protiv Panathinaikosa, kada je europskim prvacima u areni zabio 23 koša te dodao devet skokova.

Prije nego što i službeno postane član kluba u koji ga je Wikipedija već preselila, najavljeno je da će May u dresu Zagreba još odraditi završnicu kupa Krešimira Ćosića, koji se u srijedu i četvrtak igra u Trnskom.