IZVRSNI RUKOMETAŠI

Zagreb lako do novih bodova u Švedskoj

21.11.2009 u 17:01

Bionic
Reading

Pred velikim brojem svojih navijača, rukometaši Zagreba nadvisili su u gostima švedski Alingasas sa devet golova razlike i tako nakon šest odigranih kola učvrstili treću poziciju u skupini C Lige prvaka

U susretu 6. kola C skupine Lige prvaka rukometaši Croatia osiguranja Zagreb slavili su u gostima u Trolhattanu kod švedskog Alingasasa s 32:23 (16:10).

Hrvatski prvak je relativno lako došao do pobjede protiv Alingsasa, iako je već u šestoj minuti zbog grubog prekršaja isključen prvi vratar Gorazd Škof. Do poluvremena 'zagrebaši' su ostvarili šest pogodaka razlike te unatoč dekoncentriranosti početkom drugoga dijela, kada su suparniku dopustili da smanji na samo dva gola minusa, ostvarili uvjerljivu pobjedu. To mogu zahvaliti ponajprije izvrsnoj igri Kire Lazarova, Ivana Balića i Tončija Valčića, a na kraju utakmice i izvrsno istrčanim kontrama Manulea Štrleka.

Najbolji strijelac u redovima Zagreba bio je Lazarov s devet golova. Nakon šest kola CO Zagreb ima četiri pobjede i dva poraza, a Liga prvaka se nastavlja 13. veljače kada u zagrebačku Arenu stiže danski Kopengahen.