DAME ULAZE BESPLATNO

Zagreb: Dan polufinalista iz Melbournea

02.02.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Nakon dvodnevnog zagrijavanja koje je uljepšalo i nastup Gorana Ivaniševića, PBZ Zagreb Indoors ulazi u svoju zrelu fazu. Na teren će izaći prvi nositelj i branitelj naslova Marin Čilić, a na rasporedu je i zanimljiv meč parova

U turniru su ostala još trojica hrvatskih predstavnika u singlu, a svoj put će u drugom kolu početi Marin Čilić. Meč je na rasporedu u 17 sati, a protivnik je Rus Kunjicin kojega je u jedinom dvoboju glatko dobio Lani u Chennaiju.

'On nema nekih posebnih oružja u igri kojim bi me mogao iznenaditi i zapravo će sve ovisiti o meni. Ako budem dobar, ne bi smjelo biti velikih problema. Trebala mi je jedna pobjeda kao protiv Isnera u Melbourneu da se psihološki dignem i da vratim izgubljeni renking', kaže Čilić koji je lani igrao finale Australian opena.

Strpljiviji gledatelj imat će priliku gledati još jedne polufinaliste s lanjskog prvog gand slama sezone. Nakon meča Kavčića i Ferrera na teren će izići hrvatsko-srpski par Karlović i Vemić koji su tada izgubili od Nestora i Zimonjića i tako propustili priliku za finalni ogled s braćom Bryan. S obzirom na to da je Karlović ispao u prvom kolu singla u paru, može tražiti utjehu i povratak forme od prije ozljede. S druge strane mreže bit će drugi nositelji Dick Norman i Horia Tecau, a čitav turnir parova iznadprosječan je.

Nastupaju renomirani parovi kao što su Erlich i Ram, Štepanek i Dlouhy, Kohlmann i Petzschner, te Aspelin i Knowle koji u maloj dvorani igraju protiv Dodiga i Zovka.

Na početku programa u 11,30 sati sastaju se Štepanek i Florian Mayer, a nakon njih igrat će Slovak Lacko i Guillermo Garcia Lopez. Ulaz ženama besplatan, a ostali će morati izdvojiti po 30 kuna.