VJETROVI SA ISTOKA

Zadar ne zaslužuje domaćinstvo Final Foura

17.02.2009 u 19:52

Bionic
Reading

Nakon što su se već ranije javili i srpski klubovi s kritikom da Zadar ne bi trebao biti domaćin, sad se javio i Danilo Mitrović, predsjednik Skupštine Sidra, vlasnika NLB lige, koji tvrdi da Zadar ne zaslužuje domaćinstvo Final Foura

Već dugo Zadar kandidira kao jedan od favorita za dobivanje domaćinstva završnice regionalne NLB lige. Da bi se to dogodilo, Zadar se mora kvalificirati na to natjecanje, ali i dobiti podršku od NLB lige, koju, kako sad stvari stoje, nema.

'Ne vidim zašto svi favoriziraju Zadar kad on uopće ne zaslužuje domaćinstvo. Sjetimo se kako se zadarska publika za vrijeme Svjetskog prvenstva u rukometu ponašala prema reprezentaciji Srbije i napada na vodstvo Hemofarma. Kad se to sagleda, Zadar ne zaslužuje organizaciju. Pogotovo što je moguće da na Final Fouru budu dva ili čak tri srpska kluba. Ovo je moj osobni stav, ali ću ga braniti kada budemo odlučivali o domaćinstvu završnog turnira’, prenosi B92 riječi predsjednika Skupštine Sidra, vlasnika NLB lige, Danila Mitrovića.

Odluka o gradu domaćinu Final Foura bit će donesena nakon završetka regularnog dijela natjecanja.