problemi u obrani

Zabrinuti Čačić opet moli bivšeg kapetana reprezentacije da se vrati?

12.08.2017 u 13:38

Bionic
Reading

Iako se oprostio od reprezentacije, Darijo Srna mogao bi se vratiti i zaigrati tijekom rujna i listopada ključne kvalifikacijske utakmice za SP u Rusiji, tvrde Sportske novosti...

Podsjetimo, Srna je ukupno odigrao čak 134 utakmice u dresu reprezentacije, a od nje se oprostio nakon Eura u Francuskoj kako bi se s 34 godine posvetio svojoj klupskoj karijeri i dao prostora mlađim hrvatskim kolegama.

  • +28
Darijo Srna Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorović

No, Anti Čačiću ta se odluka nije svidjela pa ga je pokušao nagovoriti da se predomisli još prošle godine uoči novog kvalifikacijskog ciklusa, a Sportske novosti tvrde da hrvatski izbornik to ponovo pokušava i sada.

Naime, uoči ključnih utakmica protiv Kosova i Turske u rujnu naš strateg ima problema u obrani. Ćorluka i Jedvaj su ozlijeđeni, Pivarić nije igrao ovog ljeta, a Šime Vrsaljko koji je uspješno zamijenio Srnu na poziciji desnog beka tek se vratio na travnjak nakon teške ozljede koljena.

Pred Srnom je sada odluka o povratku u reprezentaciju, a vjerojatno će ovisiti o formi i zdravlju Vrsaljka sljedećih tjedana na čiju bi poziciju eventualno mogao uskočiti ako i bez njega ostane Čačić u rujnu...