ništa od nastupa na wrc-u

Zabrinjavajuće vijesti iz Dubrovnika; hrvatski automobilistički as završio u bolnici, na kisiku: Nije dobro, ima tešku upalu pluća

16.04.2021 u 22:59

Bionic
Reading

Niko Pulić, jedan je od sedmorice vozača prijavljenih za WRC utrku u Hrvatskoj i k tome za elitnu, WRC kategoriju, koja će juriti po cestama Žumberka i Plešivice, po lokalnim cestama Krapinsko-zagorske i Karlovačke županije.

Međutim, kako pišu Sportske novosti, sada je vrlo izvjesno da Niko Pulić, najpoznatiji hrvatski vozač reli utrka, na WRC-u ipak neće nastupiti.

'Nije dobro. Na kisiku je nekoliko posljednjih dana, ali ne i na respiratoru. Ima tešku upalu pluća na oba krila, kisik mu je nizak. Po doktorima stanje je umjereno loše i za sada nema pomaka na bolje. Stanje mu bi se trebalo sada početi popravljati. Idemo iz dana u dan s vjerom da će doći do pomaka na bolje', zabrinuto o trenutnom stanju oca u dubrovačkoj bolnici Sv. Vlaho prenio je za Sportske novosti Ivan Pulić.

Svi iz organizacije Croatia Rallyja, odnosno svi iz svijeta hrvatskog autosporta, poželjeli su Puliću što brže ozdravljenje i povratak za volan...

Cijeli članak pročitajte OVDJE.