PROIGRAO U PORTUGALU

Za veznjaka koji je u Hajduku prekrižen dobit će četiri milijuna eura; stigao im je besplatno

28.02.2019 u 15:17

Bionic
Reading

Josip Vuković, bivši igrač Hajduka i još nekoliko hrvatskih klubova, briljira u dresu portugalskog Maritima. Podatak kako za njega interes pokazuje nekoliko velikih klubova dovoljno govori

U splitskom Hajduku su ga se olako odrekli, a danas se za 26-godišnjeg veznjaka raspituju velikani kao što su Hajduk ga otpisao, sad ga žele Chelsea i Benfica. Navodno su interes pokazali engleski Wolverhampton, Leicester City i Watford te škotski Rangers, a spominje se odšteta od četiri milijuna eura.

Tako je hrvatski nogometaš Josip Vuković, kojeg su mnogi otpisivali, napokon došao na svoje. Nakon dolaska prošlog ljeta u Maritimo zaigrao je u sjajnoj formi i zapeo je za oko skautima nekih moćnih klubova i neće biti nikako iznenađenje ako uskoro ostvari višemilijunski transfer.

Za igrača koji je otpisan u Hajduku kao neperspektivan – nije loše. Dodajmo kako je Josip Vuković karijeru započeo u Hajduku, a igrao je još za Dugopolje, Istru, Split, Vitez i ukrajinski Olimpik iz kojeg je ljetos besplatno stigao u Maritimo.