PROBLEMI ZA GOLUŽU

Za Španjolsku otpao Valčić, možda i Štrlek

03.03.2011 u 12:43

Bionic
Reading

Hrvatska rukometna reprezentacija ima velikih problema s ozljedama pa je izbornik Slavko Goluža za kvalifikacijske utakmice sa Španjolskom pozvao Alena Blaževića

Nakon što je zbog ozljede ramena ostao bez Blaženka Lackovića i Mirka Alilovića, koji sam kaže da nije u pravoj formi, Tonči Valčić je operirao slijepo crijevo i najmanje dva do tri tjedna neće ga biti na parketu.

Goluža je zato pozvao Alena Blaževića, Nexeovog igrača koji će se pojaviti na okupljanju reprezentacije u nedjelju u 12 sati.

No to nisu jedini problemi uoči puta u Španjolsku. Na treningu Zagreba ozlijedio se Manuel Štrlek, a radi se o gležnju i još uvijek nije poznata težina ozljede, odnosno hoće li se u nedjelju pojaviti na okupljanju reprezentacije.

U tom slučaju izbornik će morati posegnuti za mladim Lovrom Špremom, koji će uz Ninčevića biti na lijevom krilu.

Hrvatske rukometaše 10. ožujka u Ciudad Realu te 13. ožujka u Splitu očekuju kvalifikacijske utakmice za EP 2012. Hrvatska i Španjolska su vodeće u kvalifikacijskoj skupini 2 s maksimalna četiri boda, dok su Litva i Rumunjska bez bodova. U dosadašnjem dijelu kvalifikacija Hrvatska je kod kuće pobijedila Rumunjsku 34:22 te u gostima Litvu 21:19.