IZ SLOBODE U HRVATSKU

Za šaku maraka: Dinamo i Hajduk love novog Džeku

08.01.2011 u 21:57

Bionic
Reading

Kapetan juniora tuzlanske Slobode i najbolji strijelac tamošnjeg prvenstva Jasmin Mešanović Tuzlu će, tvrdi njegov menadžer, ove zime zamijeniti Splitom ili Zagrebom

Mešanoviću je 18 godina, a najbolja referenca mu je 19 postignutih golova u 18 dvoboja u juniorskoj ligi BiH. Njegov Menadžer Ado Husarić za sportin.ba otkriva kako ima dogovorene sastanke s ljudima iz Dinama i Hajduka te, pomalo pretenciozno, najavljuje kako je sve u njegovim rukama.

'Papire bi trebali dobiti već ovoga vikenda, tih 40.000 maraka ću platiti iz svog džepa, jer imamo dobre ponude iz Hrvatske. Čeka se zeleno svjetlo Gorana Vučevića da Jasmin otputuje u Split, a dogovorio sam i večeru sa Zoranom Mamićem. Razgovarat ćemo sa svima pa ćemo vidjeti što je za Jasmina bolje', kaže menadžer, a BiH izvor dodaje kako i u slučaju crvenog svjetla iz Hrvatske mladić ima zagarantiran angažman u Čeliku.

'Bez pretjerivanja, oni koji su Jasmina vidjeli na terenu znaju da je on vjerojatno novi Džeko. Ni u Dinamu ni u Hajduku neće pogriješiti ako ga zadrže', pumpa cijenu svom pulenu Husarić, a iz Tuzle nitko ne želi komentirati situaciju oko najveće klupske nade.