SVE JE JASNO

Za Niku Kovača nema dileme tko je najbolji, svake godine njegov glas ide njemu; neke će ova izjava i naljutiti

02.05.2019 u 18:25

Bionic
Reading

Niko Kovač održao je novinsku koferenciju uoči utakmice 32. kola njemačkog prvenstva u kojoj njegov Bayern dočekuje Hannover (subota, 15.30), ali bilo je riječi i o čudesnom Lionelu Messiju

Bayern vodi veliku utrku s Borussijom Dortmund, a bitka za Bundesligu odredit će i sudbinu hrvatskog stručnjaka na klupi Bayerna. Još tri kola su do kraja, Bavarci imaju dva boda prednost pred 'žuto-crnima' koji isti dan gostuje u Bremenu kod Werdera.

Niko Kovač razgovarao je sa novinarima o stanju u momčadi, očekivanjima, ali nisu se mogla izbjeći ni pitanja o Ligi prvaka te polufinalnom trijumfu Barcelone nad Liverpoolom (3:0) u kojem je Messi ugradio dva pogotka.

Niko Kovač nije skrivao svoje simpatije prema Argentincu, za njega nema dileme tko je najbolji na svijetu iako ima i onih koji se neće s njime složiti.

  • +15
Trener FC Bayerna Niko Kovač s igračima na Oktoberfestu Izvor: Pixsell / Autor: ATB/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

'Sve što kažem bilo bi suvišno. Svoj glas za Zlatnu loptu uvijek dam Messiju. On je najbolji i trebamo biti sretni što ga imamo priliku gledati. Radi se o igraču koji radi razliku u svakoj utakmici', izjavio je Kovač.