BRIŽNI DOMAĆIN

Za navijače pripremili vodič za prostitutke

18.01.2012 u 08:24

Bionic
Reading

Bliži se nogometno Europsko prvenstvo koje zajednički organiziraju Poljska i Ukrajina, a domaćini iz grada Donjecka ništa ne žele prepustiti slučaju pa su tiskali specijalni vodič za navijače

Specijalni vodič za EURO ne sadrži samo uobičajene informacije o turističkim ponudama, ugostiteljskim objektima, voznom redu, kulturnim znamenitostima koje treba pogledati, hotelima, noćnim klubovima, nego je dio posvećen i mjestima gdje se mogu dobiti najbolje seksualne usluge.

Tako se navijačima nudi erotska masaža, ali i više od toga, a turisti mogu birati između zgodnih djevojaka. Naravno, ta publikacija će uskoro dignuti na noge onaj dio Ukrajine koji se protivi prostituciji na Europskom prvenstvu.

Ukrajinske djevojke u toplesu već su nekoliko puta prosvjedovale protiv prostitucije za vrijeme najvećeg nogometnog natjecanja u 2012. čak i kada je u njihovoj zemlji boravio i predsjednik UEFA-e Michel Platini. Očigledno njihovi zahtjevi nisu urodili plodom, jer će po svemu sudeći prostitucija biti dodatna zarada za domaćine utakmica, barem za one u Donjecku.